Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria, Macedonia şi Albania

A A A

Linia de urgenţă:
+359 877819314
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Noutăţile Ambasadei

07/03/2023 | Noutăți

Concursul de desene și Mărțișoare 2023

Sofia, 06 martie 2023. În contextul marcării sosirii primăverii și tradiției Mărțișorului, Ambasada a felicitat participanții la concurs de desene și Mărțișoare. În acest context, Ambasadorul Anatol Cebuc a înmânat diplome câștigătorilor concursului de creație „Mărțișor 2023”. Au fost premiați copiii din comunitatea moldovenească din Republica Bulgaria – Anna Delibaltova, Sofia Ciobanu, Ion...Read more

06/03/2023 | Noutăți

Mărțișorul 2023 la Ambasada Republicii Moldova din Sofia

Sofia, 4 martie 2023.

Tradiția seculară a mărțișorului a fost marcată de Ambasada Republicii Moldova împreună cu Ambasada României în Republica Bulgaria în cadrul unui atelier creativ de confecționare a mărțișoarelor.Read more

27/02/2023 | Noutăți

O delegație a oamenilor de afaceri din Republica Moldova s-a aflat în Bulgaria pentru schimb de experiență

24 februarie 2023, Plovdiv – Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Bulgaria, Anatol Cebuc, a avut o întrevedere cu deligația oamenilor de afaceri din Republica Moldova, specializați în domeniul creșterii ovinelor și caprinelor, care s-a aflat într-o vizită de afaceri în Republica Bulgaria.

Delegația oamenilor de afaceri din Republica Moldova, condusă de către directorul interimar...Read more

20/01/2023 | Noutăți

Recepția anuală pentru corpul diplomatic din Republica Albania, Tirana, 19 ianuarie 2023

Tirana, 19 ianuarie 2023. Ambasadorul Anatol Cebuc a participat la recepţia anuală organizată de către Preşedintele Republicii Albania pentru corpul diplomatic. În timpul evenimentului, Ambasadorul Cebuc a avut discuții pe subiecte de cooperare bilaterală cu Preşedintele Republicii Albania, Bajram Begaj, Ministrul pentru Europa și Afaceri Externe, Olta Xhaçka, Viceministrul pentru Europa și...Read more
Subscribe to Noutăţile Ambasadei

Noutăţile MAEIE

22/03/23 | Comunicate de presa

22 martie 2023, Chișinău - În cadrul întrevederii la MAEIE cu delegația poloneză, vicepremierul Nicu Popescu a discutat cu Paweł Kowal, membrul parlamentului polonez, vicepreședintele comisiei politică externă, Jacek Czaputowicz, fost ministrul de externe al Poloniei, Karol Przywara, șeful fundației Caucaz,  Bartłomiej Kot, directorul de program, Forumu

22/03/23 | Comunicate de presa

22 martie 2023, Chișinău - Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu a avut o întrevedere cu Edvards Smiltēns, președintele parlamentului Letoniei, care efectuează o vizită oficială în Republica Moldova.

21/03/23 | Comunicate de presa

21 martie 2023, Chișinău – La Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene s-a desfășurat o nouă rundă de consultări politice interministeriale moldo-finlandeze, conduse la nivel de directori.

21/03/23 | Comunicate de presa

21 martie 2023, Chișinău – Viceprim-ministru, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a prezidat prima ședință a Comitetului național pentru combaterea traficului de ființe umane din acest an.

20/03/23 | Comunicate de presa

20 martie 2023, Chișinău - Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu a acordat un interviu pentru Radio Europa Liberă.

În cadrul discuției, interlocutorii s-au referit la parcursul european al Republicii Moldova.